Grumpy Cat

Grumpy Cat är det kanske tydligaste exemplet på hur katter har tagit internet med storm. Det sägs ju att internet är gjort av katter, och när man ser alla de kattbilder som översvämmar skämtsajter och sociala medier, är det inte svårt att tro att det faktiskt skulle kunna vara sant. En stor del av de kattbilderna består av bilder på ”kattkändisar” som Lil Bub, Princess Monstertruck och Grumpy Cat.

Särskilt den sistnämnda har fått stort genomslag, då Grumpy Cat har blivit ett känt fenomen även i traditionella medier, och fått en egen film. Katten, som egentligen heter Tardar Sauce, har gjort sin matte rik tack vare sitt speciella utseende – ett utseende som till och med har förevigats i form av en vaxdocka på Madame Tussauds.

Om du själv har en katt med ett unikt utseende kan du med andra ord försöka dig på att göra den lika populär som Grumpy Cat genom att ta bilder på den och lägga upp på internet, med förhoppningen att de ska bli virala. På Furniturebox.se hittar du en mängd köksstolar i olika modeller som passar bra som bakgrund för bilderna, oavsett om din katt tycker om att sitta ståtligt eller klättra och klänga på stolsryggen.

exploore